Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Antalya Orman Yangını : Antalya'da orman yangını _ Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00.

Antalya Orman Yangını : Antalya'da orman yangını _ Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00.. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Yangında şu ana kadar 20 hektarlık alan yandı. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale edildi.

Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı. ❮ ❯ antalya'da orman yangını. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı. Ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi.

Antalya'da orman yangını
Antalya'da orman yangını from cdn.iha.com.tr
Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Antalya'nın serik ilçesindeki orman yangını sırasında aniden ortaya çıkan hortum söndürme serik ilçesine bağlı tongüşlü mahallesi kaşıkçı mevkiinde saat 14.30 sıralarında orman yangını çıktı. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Yangında şu ana kadar 20 hektarlık alan yandı. Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. 1 saatte kontrol altına alındı. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi.

Aksu'nun yurtpınar mahallesi'ne bağlı kurşunlu mevkiinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı.

Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın kumluca ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Geri gündem antalya'da orman yangını. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale ediliyor. Aksu'nun yurtpınar mahallesi'ne bağlı kurşunlu mevkiinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz koylar mevkiinde bulunan ormanlık alanda saat 10.30 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya afad müdürlüğü'nden 3 araç ve 11 personel bölgede görevlendirilmiştir. Antalya'nın kumluca ilçesine bağlı adrasan mahallesi i̇nceboyun mevkisinde orman yangını başladı.

Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangını görenler orman bölge müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale ediliyor. ❮ ❯ antalya'da orman yangını. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00.

Antalya'da orman yangını - SonHaberler
Antalya'da orman yangını - SonHaberler from i.sonhaberler.com
Antalya afad müdürlüğü'nden 3 araç ve 11 personel bölgede görevlendirilmiştir. Aksu'nun yurtpınar mahallesi'ne bağlı kurşunlu mevkiinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangına, antalya orman bölge. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı. Antalya'nın kumluca i̇lçesi i̇nceboyun mevkisinde kızıl çam alanında çıkan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı. Yangına antalya, kumluca, finike ve kemer'den gelen 100 orman işçisi karadan. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale ediliyor. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor.

Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangını görenler orman bölge müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor.

Antalya'da, tarihinin en büyük orman yangını - Türkiye ...
Antalya'da, tarihinin en büyük orman yangını - Türkiye ... from i.radikal.com.tr
Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Yangına antalya, kumluca, finike ve kemer'den gelen 100 orman işçisi karadan. Antalya'nın kumluca i̇lçesi i̇nceboyun mevkisinde kızıl çam alanında çıkan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Antalya'nın serik ilçesindeki orman yangını sırasında aniden ortaya çıkan hortum söndürme serik ilçesine bağlı tongüşlü mahallesi kaşıkçı mevkiinde saat 14.30 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır.

Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor.

Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale ediliyor. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Antalya'nın kumluca i̇lçesi i̇nceboyun mevkisinde kızıl çam alanında çıkan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Yangına antalya, kumluca, finike ve kemer'den gelen 100 orman işçisi karadan. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya'nın serik ilçesindeki orman yangını sırasında aniden ortaya çıkan hortum söndürme serik ilçesine bağlı tongüşlü mahallesi kaşıkçı mevkiinde saat 14.30 sıralarında orman yangını çıktı. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını.

Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle antalya yangın. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı.